10 Tipuri Majore De Boli

10 Tipuri Majore De Boli

La facultatea de medicină, am medicii sunt învățați cum pentru a trata simptomele bolii, mai degrabă decât modul de a preveni boala, în primul rând. De exemplu, pe tot parcursul de formare de noi primim foarte puține prelegeri cu privire la nutriție, în ciuda faptului că dieta este fundamental pentru o sănătate bună.

Nici nu ne-am antrenat în alte stil de viață modalitățile care ajuta la mentinerea oameni de bine, cum ar fi exercitii fizice si terapii de relaxare.
Suntem învățați nimic despre înțelepciuni ale sistemelor medicale alternative, care au fost ajuta alte culturi de secole. În această analiză, cu 9,6 la sută din cheltuielile Medicare, 15,2 la sută din Medicaid de cheltuieli și de 32.8 la sută din guvern cheltuielile de asistență medicală de surse, cum ar fi Veteranii de departamentul Afacerilor, Tricare și Indian de Servicii de Sănătate, au fost atribuite fumatului. În timp ce oamenii pot avea o mai mare oportunitate și perceput libertatea de a explora sexualitatea lor mai târziu în viață și ar putea beneficia cel mai mult de la ea, ei, de asemenea, se confruntă cu numeroase culturale, sociale, psihologice și biologice constrângeri, Berdychevsky spus.

Obezitatea, mama tuturor afectiuni, deoarece vine cu alte psihosociale boli, cum ar fi stigmatizarea. Deși unii oameni obezi încă vedea tipul lor corp ca pe un semn de viață sănătos și simbol că sunt bogat și fertil. Hepatită, poate duce la insuficiență hepatică, dacă nu este urmat corect. Orientările actuale", prevăzute în legislația 2006 IDSA orientări. SUA a informării despre Antibiotice este Săptămâna 13-19 noiembrie, 2017 (cunoscut anterior ca Inteligent Despre Antibiotice Săptămână). este un raport anual de respectare a crește gradul de conștientizare a pericolului de rezistența la antibiotice și importanța antibiotice adecvate de prescriere și utilizare.

Țesuturi, și țesut salubritatea apare atunci cand celulele coopereze. Țesuturile sănătoase necesită celule să acționeze în domeniul concurenței - pentru a crea celule sănătoase, și în cooperare pentru a crea țesuturile sănătoase - țesutul muscular, țesutul conjunctiv, etc. Intervalul normal de pH-ul salivei ar trebui să fie 7.3-7.4, dar cu dieta de majoritatea oamenilor de pH-ul lor este mult mai mic, fiind foarte acide. Un nivel de pH această scăzută determină organismul să fie obosit și ars. Acidul alimente face muschii oboseala cu ușurință, ceea ce face să te întrebi de unde energia a mers.

Alte tipuri de tratament de stres ar fi să ia vitamine organice, cum ar fi B-vitamine complexe. B-complex de vitamine sunt bune pentru faptul ca menține sistemul imunitar puternic și combaterea efectelor negative ale stresului. Unele morbiditate baze de date sunt compilate cu datele furnizate de către statele și teritoriile autoritățile de sănătate, la nivel național (National spital morbiditate baza de date (NHMD), de exemplu 26 27 ), sau la scară Europeană (European Spital Morbiditate baza de Date sau HMDB 28), dar nu încă la scară mondială. Cincizeci de ani după primul Chirurg General raport, consumul de tutun rămâne lider al națiunii cauză prevenibilă de deces și boală, în ciuda scade la adulți prevalența fumatului", a declarat Xu Xin de la Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), care a condus studiul.

Onchocerciasis, cunoscut sub numele de orbire rau, este un ochi și boala de piele care poate provoca mâncărime severă și tulburări vizuale, inclusiv orbire. După ajustarea pentru alți factori conexe, cum ar fi vârsta și astm, acolo a fost de 2,6 ori mai mare risc de boli de inima cu wheezing și 40% risc crescut cu rinoconjunctivitei, comparativ cu nici alergii. Asociația a fost, în principal observată la femeile mai tinere de vârsta de 50 de ani. Boala celiaca este o boala autoimuna care afecteaza aproximativ unul din fiecare 100 de persoane în SUA, Persoanele cu boala celiaca trebuie să evite alimentele și medicamentele care conțin gluten, proteine din grâu, orz sau secară. Ingerarea acestor proteine provoacă sistemul lor imunitar pentru a ataca intestinele lor, ducând la malnutriție și o serie de alte probleme.

medicină sănătate asistență medicală
sănătate sănătate medicină