Sunteți Scurt De Respirație?

depresie sfaturi de sanatate


Molly Jenkins este un medic scriitor cu un Doctorat în științe biomedicale. Jenkins a publicat mai multe articole științifice de cercetare și recenzii, precum și clinice buletine informative. În timp ce există un caz general îngrijorare de faptul că de înaltă frecvență câmp electromagnetic (EMF) expunerea este un risc pentru sănătatea umană, există o posibilitate că chiar și aceste PEMFs pot beneficia, precum și, eventual prejudiciu.

Există dovezi că, pe termen lung, expunerea la CEM direct asociat cu utilizarea telefonului mobil (918 MHz; 0,25 w/kg) oferă beneficii cognitive. Ambele cognitiv-protecție și cognitiv-îmbunătățirea efecte ale expunerii la CEM s-au descoperit la soareci destinat pentru a dezvolta Alzheimer-ca insuficiență cognitivă.

În boala Alzheimer la șoareci, pe termen lung, expunerea la CEM redus creierul depunerea de amiloid prin amiloid mecanismelor de degradare. De asemenea, alte mecanisme de EMF acțiune sunt posibile, inclusiv creșterea amiloid clearance-ul din creierul de boala Alzheimer la șoareci, a crescut activitatea neuronală, și creșterea fluxului sanguin cerebral. Deși precauție ar trebui să fie luate în extrapolarea acestor mouse studii pentru oameni, chiar și acest tip de expunerea la CEM poate fi util ca un non-invazive, non-farmacologic terapie împotriva bolii Alzheimer și poate fi un mod eficient de îmbunătățire a memoriei de abordare în general.

Infecția poate risipi în meninge prin modul de raspandire prin subarahnoidian loc, ca și cu intracraniene meningita tuberculoasa, prin intramedulare extensia de un discitis și osteomielita, sau prin răspândirea hematogenă de la o origine în afara cheie nerăbdător structura. Această situație este considerabil sub diagnosticat și nefavorabile reacții de droguri sub-raportate, astfel că incidența reală nu a fost încă stabilită. Durerea tehnicilor de administrare poate oferi o oarecare reducere a pacienților. Arahnoidită este greu circumstanță să se ocupe. Tratamentele medicale convenționale pot ajuta la ameliorarea simptomelor de arahnoidită, dar ele nu rezolvă problema.Pacienții pot prezenta, de asemenea, a scăzut gamă de mișcare a trunchiului sau picioarelor, și disfuncții ale sfincterului urinar.

În cazurile mai severe, paralizie parțială sau totală a extremităților inferioare pot să apară.

Din păcate, la ora actuală nu există nici un leac pentru boala Huntington. Testarea prenatală este disponibil la părinți, dacă există motive de îngrijorare copilul are boala Huntington. De fapt, testele prenatale pentru boala Huntington a fost un important precursor în testele prenatale și a oferit o mulțime de informații pentru alte debut tardiv tulburari genetice. Singurele tratamente care sunt pe piață doar scopul de a încetini simptome ale bolii (NIH). Există multe studii clinice face ca țintă boala Huntington. Un studiu clinic se va uita la modul în condiții de siguranță, tolerabil și eficiente SD-809 ER este în HD subiecții care trece de la tetrabenazină la SD-809ER" (HDSA 2013). Aceste studii clinice sunt plin de speranță pentru Boala Huntington Sociey din America.

Alpha Lipoic Acid Alpha Lipoic acid (ALA) este un compus antioxidant puternic care ajută la reciclarea glutationului. Acesta este unic în faptul că este gras și solubile în apă, permițându-i să lucreze în ambele medii. Acesta este fabricat de organism în cantități mici și trebuie să fie obținute prin dieta. Mitocondriile sunt vitamina ca substanțe care joacă un rol vital în producerea de energie mitocondriale. Mitocondriile sunt bujiile de celule. Ei sunt responsabili pentru fiecare metabolismul celulelor (energie) și de a genera 95% din totalul energiei necesare organismului uman. Acidul alfa Lipoic poate ajuta la prevenirea și repararea prejudiciului celulele hepatice. Este, de asemenea, de a fi studiate pentru proprietatile sale de regenerare, în boli neurologice, inclusiv boala Alzheimer, scleroza multiplă, boala lui Lou Gehrig și Parkinson. Pentru a ajuta la creșterea de detoxifiere a ficatului si stimularea energiei celulare Acid Alfa Lipoic - ia între 200-400mg pe zi.

Noi, de obicei, nu consuma cantitatea de verdeturi avem nevoie pe o bază de zi cu zi. În mod normal, ne-am găti sau de a face-le în salate. Căldura ucide o cantitate mare de live substante nutritive, astfel încât mai multe verdeturi sunt fierte, valoare nutritivă mai are ca un carton! La fel este valabil și pentru pasteurizat 100% sucuri de fructe văzut pe raft și cel mai verde suplimente care sunt atât de pregătit la temperaturi ridicate. Verde suplimente pot da un plus de nutrienți, dacă nu puteți acoperi varietate de verdeturi, dar nu este suficient pentru a înlocui un lucru real. Salata este o opțiune sănătoasă, dar verde inchis nu sunt atât de gustoasă. Tendința este de a ne acoperi cu uleiuri și sos cremos, dar nu este doar atât de mult mananci inainte de a te saturi de arome. Unele manca numai dulce, verdeturi, cum ar fi român de salata verde, care conțin mai puține substanțe nutritive apoi verde inchis. Cel mai delicios gust de mai multe substante nutritive vitale care le conține.